Vitnemål

Vitnemål

Legg inn eit vitnemål

Vi ønsker å høyre dine vitnemål om di tru når du verkeleg har blitt sett på prøve

 
Tittel
Ditt vitnemål

Godt nyttår 2020

Så har vi gått inn i det nye året 2020. Ofte når ein ser at eit år er over, tar eg eit tilbakeblikk på året som gjekk. For meg var 2019 prega av både oppturar og nedturar. Men eg ser at Jesus har gått med. Han er alltid trufast. Eg ser også at vi som familie har fått sett fleire store bønneemner besvart. Ting vi har bedt om i årevis, har Jesus svart på i år. Så eg sit…

Gud er trufast

I denne førjulstida sit eg og kjenner på ei uendeleg takksemd til Jesus for han er så trufast mot oss. Dette året har vore svært tøft for oss. Mannen min har vore sjuk i åtte månedar og korkje klart å gå på jobb, gå på tur, ta del i familielivet eller andre oppgaver. Heile denne tida opplevde vi at Jesus sa vi skulle stole på han. Mannen min skulle bli frisk igjen. Og…

Vitnemål

Vi ventar på ditt vitnemål. Har du opplevd noko som har vore trusstyrkande i ditt liv, så kan du gjerne dele det her. Det å dele med kvarander kan følast vanskeleg, men tenk på at det kan bli til ei oppmuntring for som får del i di oppleving.